Kissa halusi pudottaa pullon lattialle – ei totellut isäntäänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit opetetaan noudattamaan tiettyjä käskyjä, joista ensimmäinen ja yleisin taitaakin olla pelkkä kielto. Kissat ja koirat monesti ymmärtävät mitä kielto tarkoittaa, mutta eivät silti aina tottele sitä.

Nyt YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa kissa käyttäytyy todella omapäisesti. Mies on kuvannut kissaansa, joka istuu pöydällä. Kun mies asettaa tyhjän muovipullon kissan viereen, kissa pudottaa sen välittömästi tassullaan maahan.

Omistaja kieltää kissaa pudottamasta pulloa lattialle, mutta siitä huolimatta kissa tekee juuri sen ja pudottaa pullon kerta toisensa jälkeen maahan. Välillä kissa katsoo omistajaansa ja näyttää miettivän tulisiko pullo jättää rauhaan, mutta päättää kuitenkin viileästi jatkaa omalla linjallaan.