Koira on innokas ilmiantaja – kieli kaveristaan heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun koirat ovat tehneet pahojaan kotona, ne jäävät yleensä nopeasti kiinni. Koirien syyllinen käytös paljastaa heti, että ne tietävät tehneensä väärin. Jos lemmikkejä on kuitenkin kotona useampi, pieni kuulustelu voi olla syyllisen selvittämiseksi tarpeen.

Verkossa on nähty monia huvittavia tilanteita, joissa koirat ovat ilmiantaneet toisiaan ja kertoneet omistajalleen kuka on pahanteosta vastuussa. Tällä kerralla kultainennoutaja oli kuitenkin erityisen innokas kertomaan naiselle kumpiko koirista oli tehnyt väärin.

Hauskalla videolla omistaja kysyy koiriltaan, että kumpiko niistä on järsinyt naisen vaatteita. Koira ilmiantaa toisen heti hyvin näyttävällä tavalla ja hymyilee omistajalleen ollessaan erityisen iloinen siitä, että itse on ollut kiltisti omistajan ollessa poissa kotoa.

This Dog Is A Massive Snitch

This dog is such a snitch 😂😂Newsflare

Publié par UNILAD sur mardi 17 octobre 2017