Koirat ovat mahtavia – tässä kooste hurjapäisistä nelijalkaisista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

People are Awesome -kanava julkaisee upeita ja hyväntuulisia videoita, joissa nähdään mihin kaikkeen ihmiset pystyvät. Videoiden perusteella ihmiset kykenevät halutessaan lähes mihin tahansa. Nyt on kuitenkin lemmikkien vuoro näyttää taitonsa.

Tällä kerralla kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään kooste huikeista lemmikeistä, jotka ovat mukana omistajiensa menossa. Lemmikit ottavat videolla osaa omistajiensa vauhdikkaisiin harrastuksiin ja esittelevät myös omia erityisiä taitojaan.

Ihmisten on moneen otteeseen nähty ylittävän itsensä, mutta tällä kerralla moni voikin hämmästellä taitavia lemmikkejä. Videolla nähdään miten lemmikit lainelautailevat, liikkuvat rullalaudalla, tekevät voltteja ja kiipeilevät omistajiensa perässä kallioilla.