Varas syytti Illuminatia rikoksistaan: ”Salajärjestö pakotti varastamaan”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies on antanut kaikkien aikojen kummallisimman selityksen pidätystilanteessa. Mies oli varastanut Vero Beachin Kmart-supermarketista tavaraa noin 320 dollarilla. Hän syytti teostaan salajärjestönä tunnettua Illuminatia.

Kolmekymppinen Brian Isola oli varastanut tavaraa, koska hän ei muuten kuulemma selviytyisi suuren salajärjestön juonittelusta. Mies kertoi poliiseille, että Illuminatin aiheuttama maailman taloudellinen tilanne on ajanut hänen epätoivoisen teon partaalle. Hän yrittää vain selviytyä elämästä varastelun avulla, The Smoking Gun uutisoi.

Illuminatin lisäksi Isola syytti homoseksuaaleja, joita on hänen mukaansa aivan liikaa. Hänet on toimitettu lääninvankilaan odottamaan tuomiota. Miehestä on asetettu 5.000 dollarin takuut.