14-vuotiaan tyttöräppärin joululahja – maksoi äitinsä asuntolainan pois!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vasta 14-vuotias teiniräppäri Danielle Bregoli, eli Bhad Bhabie, on suomalaisille vielä melko tuntematon nimi. Yhdysvalloissa hän tuli puolitoista vuotta sitten tunnetuksi Dr. Philin keskusteluohjelman kurittomana ja rääväsuisena tyttönä, jota äiti ei saanut tottelemaan ja lopettamaan varastelua.

Sittemmin räppäriksi ryhtynyt Danielle on ansainnut sievoisesti ja jouluna hän päätti maksaa hieman velkojaan äidilleen. Tytär nimittäin yllätti äidin toden teolla maksamalla tämän koko asuntolainan pois joululahjana äidilleen. Yhteensä lainaa oli jäljellä vielä 65.000 dollaria, joten ihan pikkusummasta ei ollut kyse.

Mama don't worry , I juss paid off ya mortgage 🎄🤷🏻‍♀️ Merry Christmas to all you biches 🖤🖤🖤

A post shared by Bhad Bhabie (@bhadbhabie) on

Young n rich in the mirror, I see both of em 👀👅💸 #happynewyear 💥

A post shared by Bhad Bhabie (@bhadbhabie) on