Hämmentävä tilanne haalarikameraan – orava hyökkäsi poliisin kimppuun!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Brockportin poliisit kohtasivat taannoin erikoisen tilanteen. Keksivarkaissa ollut orava ei ollut lainkaan mielissään viranomaisten saapuessa estämään sen puuhia. Poliisit hälytettiin paikalliseen kotiin keittiöön ilmaantuneen oravan vuoksi.

Facebookissa julkaistulla haalalarikameran videolla seurataan, kuinka virkailijat saapuvat häätämään eläintä. Kodissa asuva nainen väittää videolla oravan laittaneen kovalla soivat musiikit päälle. Yhtäkkiä orava hyppää yhden poliisivirkailijan kimppuun kuin kauhuelokuvan hirviö.

– Poliisit Sime ja Dawson saapuivat rikospaikalle, mutta eivät odottaneet oravalta saamaansa lämmintä tervetuliaista, poliisilaitoksen Facebook-sivulla luki.

Orava onnistuttiin sittemmin nappaamaan. Eläin vapautettiin vahingoittumattomana takaisin luontoon.

 

**Squirrel starts New Year's party early**

On December 29th, 2017 Brockport Police were called to a residence for a squirrel that had broken into the house, reportedly eating cookies in the kitchen. Officers Sime and Dawson arrived on scene but were not at all expecting the warm welcome they would receive from the squirrel. The squirrel was ultimately captured by officers and released without injury. The homeowner was very relieved that their uninvited guest was set free. Brockport Police will always go the extra mile to help their residents.

Publié par Brockport Police Department sur vendredi 29 décembre 2017