Kendall Jennerin vatsakuva sai huhut liikkeelle – malli syyttää rinkeleitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien perheen mallikaunotar Kendall Jenner on pian ainoa julkkisperheen sisarus, jolla ei ole omaa jälkikasvua. 22-vuotias kaunotar julkaisi äskettäin Instagramissa kuvan, joka sai fanit varpailleen. Naisen vatsa näyttää pyöristyneen.

Normaalisti suunnattoman hoikalta näyttävä Kendall Jenner on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän on pukeutunut pilkulliseen mekkoon. Kuva saa naisen vatsan näyttämään isommalta, mitä se todellisuudessa on. Kun fanit alkoivat kysellä mahdollisesta raskaudesta, vastasi Kendall Twitterissä syöneensä ainoastaan rinkeleitä ennen kuvan ottamista.

Vehnäleivonnaiset saivat naisen vatsan näyttämään pyöreämmältä. Kendall Jenner on tapaillut koripalloilija Blake Griffiniä. Naisen pikkusisko Kylie Jenner saa ensimmäisen lapsensa pian. Kylie on 20-vuotias.

loner life 👽

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on