Mark Wahlberg on upea rantaleijona – nauttii lomastaan Barbadoksella

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Mark Wahlberg tähdittää viime vuonna elokuvateattereihin tullutta Patriots Day -elokuvaa. Elokuva kertoo Bostonissa 15. huhtikuuta 2013 tapahtuneesta pommi-iskusta. Nyt mies nähtiin ansaitulla lomalla Barbadoksella.

46-vuotias näyttelijätähti Mark Wahlberg nautti rantalomastaan Barbadoksen auringon alla täysin rinnoin. Mies on treenannut itsensä todella hyvään kuntoon, eikä lihaksikas vartalo jäänyt muiltakaan rannalla huomaamatta. Merivedessä uimisesta nauttivalla miehellä oli kuitenkin aikaa myös muutamalle fanille, joiden kanssa hän suostui yhteiskuviin.

Patriots Day -elokuvan lisäksi mies näyttelee myös viime vuoden lopulla ensi-iltansa saaneessa All The Money in the World -elokuvassa, joka kertoo nuoren tytön kidnappauksesta. Miehellä riittää töitä ja Mark Wahlberg onkin tienannut viimeisten 12 kuukauden aikana 68 miljoonaa dollaria, mikä on antanut hänelle Hollywoodin kovapalkkaisimman miestähden tittelin.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News