MoviePass huima menestys – jo miljoona amerikkalaista ostanut elokuvapassin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisten elokuvateattereissa käyminen on vähentynyt suoratoistopalveluiden yleistyttä. Amerikkalaiset saivat hiljattain 8,50 eurolla käyttöönsä MoviePass-nimisen elokuvapassin, jolla saa käydä kuukauden ajan rajattomasti elokuvissa. Elokuvapassi on Netflixin perustajan ideoima tuote.

MoviePass maksoi ensin 50 dollaria kuukaudessa, mutta sen hinta alennettiin viime syksynä 10 dollariin. Elokuvapassin hankki tällöin käyttöönsä 150.000 ihmistä kahden päivän aikana. Nyt MoviePass löytyy jo miljoonan amerikkalaisen taskusta, mikä on ennätyksellisen suuri käyttäjämäärä suhteellisen tuoreelle yritykselle, Now This uutisoi.

MoviePassin ideana on rajaton elokuvissa käyminen. Kuukausittain kymmenen dollaria maksava kortti toimii salijäsenyyden tavoin, jolloin asiakas voi käydä elokuvissa kauden aikana niin paljon kuin haluaa. MoviePassin avulla voi maksaa elokuvalippuja kotiin postitettavalla luottokortilla ja MoviePassin taustayhtiö maksaa loput kustannuksista elokuvateatterille jokaisen käynnin yhteydessä.

MoviePass hits 1M subscribers

This movie ticket service dropped their monthly fee from $50 to $10 and gained 15,000 subscribers in two days

Publié par NowThis Money sur vendredi 29 décembre 2017