Näin ihania ranskanbulldoggit ovat – vakava koirakuumevaroitus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ranskanbulldoggi on nykyään todella suosittu lemmikkirotu, johon monet seurakoiraa kotiinsa etsineet ovat päätyneet. Hauska ulkonäkö, pieni koko ja veikeä luonne ovat varmasti myös syitä siihen, minkä vuoksi ranskanbulldoggeista on paljon hauskoja videoita.

Ranskanbulldoggi on yksi niistä koiraroduista, joista löytyy lukematon määrä hauskoja videoita verkosta. Nyt The Pet Collective -kanava on koonnut hauskan videokoosteen, jossa nähdään kuuden minuutin ajan huvittavia tilanteita, joiden keskiössä ranskanbulldoggit ovat.

Ranskanbulldoggit ilahduttavat mitä ilmeisemmin omistajiensa päiviä hyvin paljon. Ne ääntelevät hassusti, keksivät hullunkurisia leikkejä ja oppivat näyttäviä temppuja. Mikäli videon katsoja on koskaan harkinnut ranskanbulldoggin ostamista, ei koosteen katsominen ainakaan helpota koirakuumetta.