Näin kissa hellii omistajaansa – antaa naiselle selkähieronnan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikeistä voi oikein koulutettuina olla aina välillä apua kodin pienissä askareissa. Koiria pystyy opettamaan esimerkiksi keräämään lattialta roskia tai kantamaan kauppakasseja. Nyt videolla nähdään eräs kissa, joka auttaa emäntäänsä rentoutumaan raskaan päivän päätteeksi.

Videolla nähdään avulias persialainen kissa, joka näyttää huomanneen, että sen emäntä on stressinlievityksen tarpeessa. Nainen käy videolla sängylle makaamaan vatsalleen, minkä jälkeen kissa astelee naisen selän päälle ja alkaa hieromaan häntä pienillä tassuillaan.

Kissa hieroo naista tassutellen ja leipoen etutassuillaan naisen selkää. Kissa aloittaa ensin hartioista ja niskasta, minkä jälkeen se jatkaa kohti yläselkää. Yleensä kissat ovat perheessä niitä, jotka saavat eniten silittelyä ja rapsutuksia osakseen, mutta tämä yksilö osaakin antaa rakkautta omistajalleen myös takaisin.