Nainen tunnusti kiusanneensa rajusti kämppistään – joutuu nyt kantamaan seuraukset

Koti & Asuminen Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elämä kämppäkavereiden kanssa ei ole aina helppoa. Erityisen vaikeaa siitä tekee välillä se, että opiskelija-asuntoloissa ja kommuuneissa omaa huonetoveriaan ei pääse aina valitsemaan. Nyt erään kaksikon yhteiselo oli käynyt kuitenkin niin kammottavaksi, että toinen oli päättänyt sairastuttaa kämppäkaverinsa.

Hartfordin yliopistoon Connecticutiin opiskelemaan tullut Chennell Rowe sai kämppäkaverikseen Brianna Brochu -nimisen nuoren naisen. Brochu ei ollut pitänyt Rowesta, ja hän oli päättänyt hankkiutua Rowesta eroon tekemällä hänelle rumia temppuja.

Rowe oli lopulta saanut tarpeekseen ja muuttanut asunnosta pois. Tällöin Brochu oli paljastanut hänen Facebook-sivuillaan miten onnellinen hän oli päästessään viimein kämppäkaveristaan eroon. Brochu kertoi sylkeneensä naisen kookosöljyyn ja työntäneensä naisen hammasharjan sinne minne aurinko ei paista.

Myönnettyään tekonsa julkisesti Brianna Brochu erotettiin yliopistosta. Tämän lisäksi poliisi on alkanut tutkimaan tapausta viharikoksena, josta naista tullaan luultavasti myöhemmin syyttämään. Chennell Rowe oli sairastunut Brochun tekojen vuoksi ja saanut tulehduksen kurkkuunsa.