Suosikkihahmo jättää NCIS Rikostutkijat – syynä työkaverin koira!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 2003 saakka NCIS Rikostutkijat -televisiosarjassa näytellyt Pauley Perrette on päättänyt lopettaa sarjassa näyttelemisen. Syynä on näyttelijäkollega Mark Harmonin lemmikkieläin, joka on nykyisin aina mukana kuvauspaikalla.

Goottihenkistä laborantti Abby Sciutoa esittävä Pauley Perrette ei halua enää työskennellä suositun televisiosarjan parissa. Suurin syy on naisen vastanäyttelijänä toimivan Mark Harmonin pitbull, joka on aiheuttanut ikäviä tilanteita kuvauksissa. Neljävuotias Dave-niminen koira on muun muasa hyökännyt yhden kuvausryhmän työntekijän kimppuun aiheuttaen hänelle 16 tikkiä vaatineen haavan.

48-vuotias Pauley Perrette ei tunne oloaan turvalliseksi kuvauksissa. Mark Harmonin mukaan koirasta ei ole haittaa ja hyökkäys oli ikävä yksittäistapaus. Nainen päätti lopettaa sarjassa jo viime vuonna.

Hän on työskennellyt NCIS Rikostutkijoiden parissa 16 vuoden ajan. Perrette on luvannut suorittaa seuraavan tuotantokauden kuvaukset loppuun, mutta asettanut ehdon, ettei Harmonin koira saa olla samassa tilassa, RadarOnline uutisoi.

Mark Harmon made a official profile. Let's follow him. @MarklHarmon Welcome to Twitter.

A post shared by Pauley P (@realpauleyp) on