Suosikkitubettaja kuvasi itsemurhan tehnyttä – video järkytti nuoret fanit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Youtube-tähti Logan Paul on kerännyt kritiikkiä tuoreen videonsa ansiosta. Jo poistetulla videolla Paul vierailee Japanin Aokigahara-metsässä, joka tunnetaan suurista itsemurhaluvuista. Videolla miehet löytävät metsästä hirttäytyneen ruumiin.

Paul on järkyttynyt asiasta, mutta myös vitsailee itsemurhan tehneen kustannuksella. Ruumista ei sensuroitu videolla, vaikka kuolleen kasvot oli peitetty. Logan Paulin tuoretta videota pidettiin mauttomana ja epäasiallisena itsemurhan uhreja kohtaan. Lukuisat Twitter-käyttäjät ilmaisivat vastenmielisyyttään Youtube-tähteä kohtaan. Heidän joukossaan oli Breaking Bad -tähti Aaron Paul, joka ei ole sukunimestään huolimatta sukua Loganille.

– Kuinka kehtaat? Ällötät minua. En voi uskoa että niin monet nuoret ihailevat sinua. Se on surullista. Toivottavasti tämä uusin videosi herätti heidät, Aaron Paul twiittasi.

– Olet idiootti. Et herätä ihmisten tietoisuutta. Sinä vain solvaat uhria, Game of Thrones -tähti Sophie Turner kirjoitti.

Logan Paul on sittemmin poistanut videon ja pyytänyt tapausta anteeksi. Tubettajan mukaan tarkoituksena oli vain nostattaa ihmisten tietoisuutta itsemurhaa kohtaan.

– En tehnyt sitä klikkausten vuoksi. Saan niitä muutenkin. Tein sen aiheuttaakseni positiivisuuden aallon internetissä, en aiheuttaakseni negatiivisuuden monsuunia, Youtube-tähti kirjoitti.