77-vuotias balettitanssija yhä kuin keijukainen – saa tanssin näyttämään helpolta

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suzelle Poole rakastaa tanssimista ja erityisesti balettia, jota hän harrastaa edelleen vanhasta iästää huolimatta. Yleensä baletin tanssimisesta jäädään melko varhain eläkkeelle, koska se on fyysisesti niin vaativa tanssilaji. 77-vuotias Poole on jatkanut tanssimista kuitenkin edelleen.

Suzanne Poole on löytänyt rakkautensa balettiin jo hyvin nuorena. Nainen aloitti tanssimisen ollessaan seitsemänvuotias eikä ole lopettanut vielä tänä päivänäkään rakasta tanssiharrastustaan 70 vuotta myöhemmin.

Poole esittelee taitojaan BBC Three -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla, jossa nähdään, että nainen tanssii edelleen kärkitossuilla. Nainen on matkustellut ympäri maailmaa tanssiesitysten mukana ja nyt hän opettaa myös nuoremmille tanssijoille balettia. Oppilaidensa mielestä Poole saa vaikean tanssin näyttämään helpolta ja nuoret pitävätkin naista esikuvanaan.