21-vuotias supermalli rannalla – Hailey Baldwin upeassa bikinikunnossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin, sillä hänet on nähty jo monien merkittävien muotinäytösten catwalkeilla. Viime vuonna hän sai kunnian olla mukana LOVE Advent 2017 -tyttökalenterin videolla.

Nyt Hailey Baldwin ikuistettiin nautiskelemassa aurinkoisesta rantapäivästä Miami Beachilla, jossa hänen mallivartalonsa varmasti huomattiin laajasti. Myös paparazzit kuvasivat upeaa kaunotarta, joka lekotteli vaaleanpunaisissa bikineissä.

21-vuotias Hailey Baldwin nähtiin taannoin treenaamassa ja venyttelemässä LOVE Advent 2017 -kalenterin videolla. Baldwin esiintyi videolla valkoisissa alusvaatteissa ja kertoi rakastavansa kuntoilemista aina pelkät alusvaatteet yllään.

Splash
Splash
Splash
Splash