Vuosisadan video! Miehen pieru sytytti kissan palamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin kätköissä julkaistaan päivittäin satojatuhansia uusia videoita, joista vain aniharva päätyy lopulta useampien kuin kymmenien nähtäväksi. Ajoittain verkossa julkaistaan kuitenkin videoita, joita katsellessa ihmiset voivat vain äimistellä, että mitä sitä tuli taas oikein katsoneeksi.

Tuore pierukissavideo on ehdottomasti juuri vaihtuneen vuoden yksi erikoisimpia videoita. Siinä nuori mies harrastaa perinteistä lajia, eli oman pierunsa sytyttämistä tuleen. Se onnistuu, joten videon tavoite on saavutettu. Sitten kuvaan ilmestyy kuitenkin lottovoittomainen yllätysmomentti, kun perheen kissa päätti juosta miehen edestä juuri pieraisun hetkellä.

Videolla nähdään miten mies sytyttää suolikaasunsa palamaan, ja palava kaasuliekki sattuu korventamaan ohi juoksevan kissan karvoitusta siinä määrin, että karvat syttyivät palamaan. Onneksi kissa ja mies selvisivät hämmentävästä tilanteesta vammoitta.