Nainen löysi pikkusiskon poikaystävänsä sängystä – erosi välittömästi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että veri on vettä sakeampaa, mutta jokaisessa perheessä on omanlaisensa tyyli pitää perheenjäsenistä huolta. Australialaisen Jacinta Coelhon poikaystävä oli niin läheisissä väleissä pikkusiskonsa kanssa, että nainen tunsi itsensä kolmanneksi pyöräksi. Lopulta hän löysi siskon poikaystävänsä sängystä.

Australialainen Jacinta Coelho ajatteli ensin, että hänen poikaystävänsä oli ainoastaan poikkeuksellisen läheisissä väleissä pikkusiskonsa kanssa. Mies kehui usein siskonsa ulkonäköä ja vaatteita. Hän saattoi myös halata siskoaan keittiössä spontaanisti esimerkiksi kesken ruoanlaiton. Jacintaa harmitti, että sisko oli lähes aina läsnä, kun hän yritti viettää yhteistä aikaa poikaystävänsä kanssa, Daily Mail uutisoi.

Kamelin selkä katkesi siinä vaiheessa, kun Jacinta löysi siskon poikaystävänsä sängystä nukkumasta. Hän kysyi mieheltä, miksi 21-vuotias sisko nukkui hänen sängyssään. Seurustelukumppani vastasi, että sisko pelkäsi välillä yksin ollessaan. Jacinta jätti miehen siihen paikkaan, ja ihmettelee nyt vuosia myöhemmin, onko moinen käytös normaalia.

https://twitter.com/JacintaCoelho8/status/946567466007670790