Käyhän se näinkin! Puuttuva rata ei ole lelujunalle este

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat nauttineet junaratojen pienoismallien rakentamisesta pitkään. Markkinoille on tullut myös muita lelujunaratoja, joilla pienet veturinkuljettajat pääsevät puksuttelemaan lastenhuoneen lattialla. Toisinaan lasten junaradoista rakennetaan suuria kokonaisuuksia siltoineen ja silmukkoineen.

Twitteriin on julkaistu video keskeneräisestä junaradasta. Leikkijunaa varten on rakennettu ainoastaan lyhyt pätkä rataa, mikä estää tavallaan pitempiaikaisen leikkimisen lelulla. Ongelmatilanne on kuitenkin ratkaistu nerokkaasti.

Oikein sijoitettuna juna nimittäin palaa takaisin radalle. Kun itsestään liikkuva lelujuna poistuu kiskoilta, kulkee se kohti seinää ja siitä suoraan takaisin aloituspisteeseen. Videota on katsottu yli neljä miljoonaa kertaa.