Sofia Richien ja Scott Disickin suhde rakoilee – mustasukkaisuutta ja liian suuri ikäero

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Kourtney Kardashianin ex-poikaystävä Scott Disick aiheutti melkoisen kohun aloitettuaan seurustelun huomattavasti nuoremman Sofia Richien kanssa. Jo suhteen alusta saakka oli selvää, että suuri ikäero saattaa koitua 34-vuotiaan Scottin ja 19-vuotiaan Sofian kohtaloksi.

Parrasvaloissa joka viikko paistattelevat Scott Disick ja Sofia Richie erosivat marraskuussa julmetun riidan päätteeksi. Pari kuitenkin palasi kolme viikkoa myöhemmin yhteen, mutta suhteen taso ja laatu on muuttunut. Sofia Richie on nimittäin äärimmäisen mustasukkainen miehestä, johon on rakastunut korviaan myöten.

Mallina töitä tekevä Sofia on nuori ja jokseenkin kokematon. Sen sijaan monessa liemessä uitettu Scott on kolmen lapsen isä ja nähnyt myös elämän varjopuolia addiktioidensa kanssa.

Scott ei jaksa nuoren tyttöystävänsä epävarmuutta, mutta käyttää silti nuoren naisen varallisuutta häikäilemättömästi hyväkseen, RadarOnline uutisoi. Sofia on mennyt mustasukkaisuudessaan niin pitkälle, että tutkii salaa Scottin puhelinta. Erityisesti miehen lasten äiti Kourtney Kardashian nostaa nuoren tyttöystävän ihokarvat pystyyn.

I’m on a whole new year vibe

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Ready for 2018

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on