Ashley James Big Brotheriin – ei jätä asukkaita kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien DJ-supertähtien buumi on tuottanut markkinoille valtavan määrän uusia DJ-tähteydestä haaveilevia miehiä ja myös naisia. Eräs heistä on brittikaunotar Ashley James, joka tunnetaan kotimaassaan radioäänenä ja mallina. Ja nyt myös Big Brother -tähtenä.

Ashley James on nimittäin brittilehtien mukaan yksi tämän vuoden julkkisten Big Brotherin asukkaista. Nyt kurvitar nähdään nauttimassa vielä BB-talon ulkopuolisesta elämästä vaaleanpunaisiin bikineihin pukeutuneena.

Ashley James vetää nykyisin omaa radio-ohjelmaansa perjantaisin suositussa Hoxton Radiossa. Hänestä on muodostunut ohjelmansa ja upean ulkonäkönsä ansiosta julkkiskaunotar varsinkin kotimaassaan Britanniassa, mutta viime aikoina hänet on huomioitu myös muualla maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash