Ashley James Big Brotheriin – ei jätä asukkaita kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien DJ-supertähtien buumi on tuottanut markkinoille valtavan määrän uusia DJ-tähteydestä haaveilevia miehiä ja myös naisia. Eräs heistä on brittikaunotar Ashley James, joka tunnetaan kotimaassaan radioäänenä ja mallina. Ja nyt myös Big Brother -tähtenä.

Ashley James on nimittäin brittilehtien mukaan yksi tämän vuoden julkkisten Big Brotherin asukkaista. Nyt kurvitar nähdään nauttimassa vielä BB-talon ulkopuolisesta elämästä vaaleanpunaisiin bikineihin pukeutuneena.

Ashley James vetää nykyisin omaa radio-ohjelmaansa perjantaisin suositussa Hoxton Radiossa. Hänestä on muodostunut ohjelmansa ja upean ulkonäkönsä ansiosta julkkiskaunotar varsinkin kotimaassaan Britanniassa, mutta viime aikoina hänet on huomioitu myös muualla maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Uusimmat