Emily Ratajkowski avautui feminismistä: ”Naisvartaloa seksualisoidaan liikaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias malli Emily Ratajkowski julkaisee säännöllisesti hänen omalla Instagram-kanavallaan seksikkäitä bikinikuvia ja alastonkuvia itsestään. Nainen on hyvin itsevarma omassa kehossaan eikä pelkää esitellä sitä.

Malli on kuitenkin huolissaan siitä miten paljon muut ihmiset seksualisoivat naisten vartaloita.

Emily Ratajkowskin mielestä naisten seksuaalisuus on osa feminismiä. Mallin mielestä hänen tulisi saada pukeutua juuri niin kuin hän haluaa ja esitellä vartaloaan ilman, että häntä pidetään seksisymbolina. Naisten vartaloiden seksualisoiminen on Ratajkowskin mukaan alistavaa.

Emily Ratajkowski kertoi Daily Mail -sivuston mukaan pitävänsä naisia alentavana myös sen, miten feminismi liitetään peittävään pukeutumiseen. Mallin mukaan erityisesti naisten neuvominen siinä miten he saisivat pukeutua ja miten eivät on feminismin täydellinen vastakohta.