Harkitsetko microblading-kulmakarvoja? Nämä 6 asiaa kannattaa tietää

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kulmakarvojen värjäämisen lisäksi osa naisista on halunnut tatuoida kulmakarvansa ihoon. Yhä suositummaksi tavaksi on myös noussut uusi microblading-tekniikka, jossa väriä ei upoteta niin syvälle kuin tatuoimisessa.

Onnistuessaan microblading-tekniikalla saadaan todella upea, huolelliselta ja luonnolliselta näyttävä lopputulos. Nyt Popsugar-sivuston kuvaamalla videolla kulmakarvat tällä tekniikalla ottanut nainen kertoo mitä hän olisi ennen toimenpidettä halunnut tietää ja miltä iho näyttää nyt vuoden kuluttua.

1. Kipu

Puudutusaineesta huolimatta toimenpide tuntuu epämukavalta ja jopa sattuu puudutuksen kuluessa pois.

2. Kutitus

Myöhemmin aluetta kutittaa ja iho tuntuu aralta.

3. Kasvoja ei pysty kunnolla pesemään.

Kulmakarvojen alueelle ei saa mennä vähintään viikkoon mitään puhdistusaineita, rasvoja tai hikeä.

4. Toimenpide pitää tehdä kaksi kertaa

Toinen toimenpide tehdään myöhemmin kun teknikko on nähnyt miten väri on asettunut. Toisella kerralla värin tasaisuutta ja kulmakarvojen muotoa korjataan.

5. Odotukset

Monet kuvat onnistuneista lopputuloksista on otettu heti toimenpiteen jälkeen jolloin väri on kaikista täydellisimmillään kulmakarvoissa. Kannattaa kuitenkin pitää omat odotukset kurissa, koska luultavasti väri ei tule jäämään täydelliseksi tai sellaiseksi kuin olit kuvitellut.

6. Kulmakarvojen ulkonäkö

Muutaman kuukauden jälkeen väri näyy ihossa tasaisempana ja karvanomaiset piirretyt vedot ovat alkaneet sulautua toisiinsa ja kadota näkyvistä.