Lady Gagan peppukuva villitsee somessa – poptähti mallinmitoissa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poppikuningatar Lady Gaga tunnetaan hänen näyttävästä ja kokeilevasta tyylistään. Nyt nainen on innostunut esittelemään kurvikasta vartaloaan sosiaalisessa mediassa toivottaessaan kaikille seuraajilleen hyvää uuttavuotta.

31-vuotias Lady Gaga on treenannut itsensä jälleen huippukuntoon tänä vuonna alkavaa Joanne-kiertuettaan varten. Nainen julkaisi itsestään näyttävän kuva hänen Twitter-kanavallaan. Kuvan myötä nainen halusi toivottaa ihmisille hyvää uuttavuotta, onnea, terveyttä ja rakkautta.

Lady Gaga on aiemmin nimennyt peppunsa bikinikuvissaan persikaksi, jota hän esitteleekin myös tässä uudessa otoksessa. Nainen poseeraa itsevarmasti valkoisissa niukoissa bikineissä kuvassa, joka on saanut nopeasti jo lähes 100.000 tykkäystä ja roimasti jakoja.