Mariah Carey ei rintavakoaan peittele – korjaako tämä itsetuntoa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Mariah Carey on yksi Yhdysvaltojen eniten levyjä myyneistä muusikoista. Naisen ura ei kuitenkaan aina ole ollut silkkaa luksusta tai ensiluokkaista. Muutama päivä sitten hän kertoi kärsineensä koko elämänsä ajan heikosta itsetunnosta

Uudenvuodenaattona Mariah Carey oli mukana Dick Clarkin juhlissa, jonne hän saapui tapansa mukaan melko rohkeassa ja paljastavassa asussa. Tälläkin kerralla popdiivan rintavako nousi pääosaan.

Mariah Carey on nykyisin glamourista nauttiva maailmanluokan julkkis, mutta hänen lapsuutensa ja nuoruutensa olivat täynnä epävarmuutta. Hän kertoo selvinneensä lapsuudestaan musiikin avulla. Silti edelleen, hän tunnustaa pitävänsä yllään tietynlaista suojamuuria ja kyseenalaistaa lähelleen pääsevät ihmiset.

Splash
Splash
Splash
Splash