Michael B. Jordan sekoitetaan koripallotähteen – sama nimi hämmentää joka kerta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-lehti on tehnyt YouTube-kanavalleen videosarjan, josta on hetkessä tullut hyvin suosittu. 73 Questions -sarjassa tunnetut näyttelijät, laulajat ja mallikaunottaret avaavat kotinsa oven toimittajalle, joka esittää heille nopeasti kiperiä kysymyksiä.

Yleensä toimittajan haastateltavina on ollut jokin naispuolinen tunnettu laulaja, näyttelijä tai malli. Tällä kerralla Vogue kuitenkin yllätti ja istutti piinapenkkiinsä näyttelijä Michael B. Jordanin. Video on alkanut tavanomaisesti niin, että haastattelija koputtaa tähden kotioveen. Tällä kerralla 30-vuotias miestähti löytyi kuitenkin autotallista, jonne oli pystytetty pieni kuntosali.

Ensitöikseen haastattelija kysyi näyttelijältä, että sekoitetaanko hänet nimen vuoksi usein koripalloilija Michael Jordaniin. Näin käy näyttelijän mukaan todella usein. Videolla nähdään miten Jordan esittelee haastattelun aikana hulppeaa taloaan, joka on todella kaunis ja valoisa sekä tyylikkäästi sisustettukin.