Mies osti BMW-auton kolikoilla – autokaupan väki laski rahoja 10 tuntia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Korttiraha on tekemässä käteismaksusta historiaa, mutta toiset haluavat edelleen tehdä kauppoja perinteisellä tavalla. Eräs BMW-autoa ostanut kiinalainen mies on noussut otsikoihin haluttuaan maksaa ostoksensa kolikoin.

Asiakas vaati saada maksaa 51.000 euron auton hinnan ensimmäisen osan säästämillään kolikoilla. Niinpä Putianin kaupungissa sijaitseva liike jouduttiin sulkemaan loppupäiväksi, jotta työntekijät voisivat laskea yli kymmenessä isokokoisessa laatikossa paikalle toimitetut kolikot.

BMW:n hinnan ensimmäinen erä maksoi noin 9.000 euroa. Satojen tuhansien kolikoiden laskeminen kesti työntekijöiltä South China Morning Post -lehden mukaan kymmenen tuntia. Toistaiseksi ei ole tiedossa, aikooko asiakas maksaa myös autonsa muut erät pikkurahan muodossa.