Pelastetuista koirista tuli kuin kaksoset – kunnes tapahtui kummia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Charlie ja Sawyer -nimiset koirat asustelevat omistajiensa kanssa New Yorkissa. Eläinsuojasta eri aikaan pelastetut tyttökoirat ovat ottaneet Manhattanin haltuunsa ja kiinnittävät muiden huomion aina samanlaisella ulkonäöllä, vaikka toinen koirista näyttäisikin olevan paljon toista suurempi.

Charlie on koirista vanhempi ja samalla myös pienempi. Kun omistaja adoptoi Sawyerin, joka oli eri rotuinen kuin Charlie hän ei ajatellut, että korista tulisi saman näköisiä. Kun Sawyer kasvoi Charlien mittaan yhdennäköisyys alkoi kuitenkin olemaan huomattava.

Toisin kuin isosisko Charlie, Sawyer jatkoikin vain kasvamistaan. Lopulta koiranpennusta tulikin paljon suurempi kuin vanhemmasta Charliesta, minkä vuoksi moni luulee pentua aina vanhemman koiran äidiksi. Pikkuinen Charlie on kuitenkin edelleen perheessä pomo ja näyttää pennulle kaapin paikan siitä huolimatta, että pentu on kooltaan suurempi.