Petivaatteiden viikkaus uusiksi – niksi muuttaa kaiken!

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa talouksissa lakanat ja tyynyliinat viikataan kaappiin pesun jälkeen. Harva pitää niitä kuitenkaan sen suuremmin järjestyksessä vaan viikkaa ne kaappiin siinä järjestyksessä kun ne sattuvat käsien ulottuville. Tämä vaikeuttaa kuitenkin lakanasetin löytymistä kaikkien petivaatteiden seasta jälkeen päin.

Nyt sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään kuva, jossa näytetään yksinkertainen ja nerokas niksi vuodevaatteiden säilytystä varten. House & Home Pride -sivusto jakoi Twitter-kanavallaan kuvan, jossa nähdään miten petivaatteet pysyvät järjestyksessä. Samaa settiä olevat lakanat viikataan yhteen kasaan, jonka yli vedetään samaan settiin kuuluva tyynyliina.

Twitter-käyttäjät ovat kuvailleet niksiä nerokkaaksi ja ihmetelleet miten he eivät itse ole keksineet kyseistä viikkaustapaa. Samaa settiä olevan tyynyliinan sisällä lakanat pysyvät helposti löydettävissä ja järjestyksessä seuraavaa käyttökertaa varten.