Caitlyn Jenner paljasti: ”En luota Kardashianeihin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sukupuolenkorjausleikkauksen 1,5 vuotta sitten tehnyt Caitlyn Jenner on kertonut, että ei ole enää missään tekemisissä Kardashianin perheen kanssa. Perheeseen kuuluu kaksi hänen tytärtään, Kendall ja Kylie, mutta yhteydenpito heihin on myös vähentynyt radikaalisti entiseen elämään verrattuna.

Caitlyn Jenner kävi Piers Morgansin televisio-ohjelmassa haastateltavana. Hän paljasti, että ei kertonut sukupuolenkorjausleikkauksesta etukäteen kenellekään. Hän kuitenkin paljasti asian The Secrets Of My Life -teoksen viimeisillä sivuilla.

Hän antoi kirjansa ennen julkaisemista Kardashianeille luettavaksi, mutta kyseessä oli vedos, jota muokattiin myöhemmin lopulliseen muotoon. Syynä oli se, että Caitlyn Jenner ei luottanut Kris Jenneriin ja hänen lapsiinsa. Caitlyn Jenner kertoi haastattelussa, että ei usko enää koskaan rakastuvansa uudeleen.