Donald Trumpin poika: ”Isäni esti ilmaston lämpenemisen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tiedemiehet ja asiantuntijat ovat ilmaisseet huolensa Yhdysvaltain nykyistä ympäristöpolitiikkaa kohtaan. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on jopa vinoillut, että Pohjois-Amerikan itärannikolla on tällä hetkellä niin kylmä, että ilmastonlämpeneminen olisi enemmän kuin tervetullut ilmiö.

Nyt Donald Trumpin poika Donald Trump Jr. on naureskellut ilmastonmuutokselle Facebookissa julkaisemalla meemin. Meemissä näytetään Yhdysvaltojen osavaltioiden tämänhetkisiä lämpötiloja. Kuvan päälle on kirjoitettu teksti: ”Trump on ollut virassaan vuoden ajan ja saanut korjattua ilmaston lämpenemisen.”

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei pidä ilmastonmuutosta uhkana Yhdysvalloille. Hän on kirjoittanut maansa turvallisuusstrategian uusiksi ja poistanut edellisen presidentti Barack Obaman tekemät ilmastopoliittiset päätökset strategiasta. Maan ympäristönsuojeluviraston johtoon on nimitetty ilmastonmuutosta arvosteleva Scott Pruitt.

😂😂😂 #winning. I look forward to the comments. Have at it.

Publié par Donald Trump Jr. sur jeudi 4 Janvier 2018