Elastinen julkaisi hellyttävän yhteiskuvan pojastaan: ”Kiitollinen mun perheestä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomiräppäri Kimmo ”Elastinen” Laiho sai taannoin perheenlisäystä, kun hänen puolisonsa synnytti perheeseen pojan. Esikoinen on pidetty pääasiassa poissa julkisuudesta, mutta ajoittain Elastinen on julkaissut koskettavan kauniita kuvia jälkikasvustaan.

Vuoden vaihtumisen kunniaksi Elastinen julkaisi Instagramissa ihastuttavan valokuvan, jossa hän pitää jo isoksi kasvanutta pikkuprinssiä sylissään. Otos on saanut suuren suosion, sillä se on kerännyt neljässä päivässä jo lähes 30.000 tykkäystä. Kuvatekstissä Elastinen kiitti kuluneesta viime vuodesta ja toivotti faneilleen ja seuraajilleen hyvää alkavaa vuotta.

– Tää vuosi jää omiin kirjoihin isoimpana vuotena so far. Oon niin kiitollinen mun perheestä, ystävistä ja työyhteisöstä. Joka vuosi opin arvostamaan elämääni enemmän ja tää jos joku on ollut todellinen kasvun vuosi. Kiitos jokaiselle joka kuunteli, kävi keikoilla ja tuki tavallaan. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA, tervetuloa 2018!