Ellen Page naimisiin tyttöystävänsä kanssa – paljasti sormuksen Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Inception ja Juno -elokuvista tunnettu Ellen Page on purjehtinut avioliiton satamaan. Tähti yllätti faninsa Instagram-kuvilla, joissa hän juhlisti liittoaan tyttöystävänsä Emma Portnerin kanssa.

Ellen Page jakoi kuvan, joissa tähti ja hänen tuore vaimonsa esittelevät hääsormuksiaan. Myös Emma Portner jakoi samaisen kuvan omalla Instagram-tilillään. Pari ei paljastanut tarkempia yksityiskohtia häistään.

Parin on Huffpost-sivuston mukaan tiedetty tapailleen ainakin kesästä 2017 saakka. Emma Portner on koreografi ja tanssija, joka toimii opettajana New Yorkin Broadway Dance Centerissä. Hän on myös esiintynyt Justin Bieberin Life Is Worth Living -musiikkivideolla.

Ellen Page tuli kaapista vuonna 2014 Human Rights Campaign -järjestön tilaisuudessa pitämässään puheessa. Viimeksi valkokankaalla Flatliners-elokuvassa nähty tähti voitti vuonna 2007 parhaan naispääosan Oscarin Juno-elokuvan ansiosta.

 

❤️ @emmaportner

A post shared by @ ellenpage on