Humalaisen hurja taksimatka – Kööpenhaminasta Ruotsin kautta Osloon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erään Norjan Oslossa asuvan miehen uudenvuoden krapula on todennäköisesti pahentunut entisestään hänen vilkaistuaan pankkitilinsä saldoa. Hän oli nimittäin matkustanut edellisiltana Taksilla kolmessa eri maassa.

Nelikymppinen mies oli tilannut Taksin Tanskan Kööpenhaminassa. Asiakas oli pyytänyt taksikuskia ajamaan hänet Ruotsin kautta kotiinsa Osloon. Perillä mies ei ollut suostunut maksamaan 18.000 norjan kruunun, eli noin 1.800 euron arvoista matkaansa.

Taksikuljettajan auton akku oli loppunut miehen kodin ulkopuolella, ja hän soitti poliisit paikalle. Poliisivirkailijat olivat herättäneet asiakkaan kotoaan, ja hän oli lopulta suostunut maksamaan matkansa.

Matkaa Kööpenhaminasta Osloon kertyi vähintään 600 kilometrin verran. BBC-uutissivuston mukaan taksikuski oli onnekseen päässyt takaisin kotiin Oslosta käyttöönsä saamalla vara-autolla.

 

Google Maps