Jennifer Garner miehenä Instagramissa – tunnistaisitko?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jennifer Garner on hämmästyttänyt melkoisella tyylimuutoksella tuoreessa Instagram-kuvassaan. Tähti on nimittäin laitettu näyttämään otoksessa mieheltä. 45-vuotias Garner on kuvassa miltei tunnistamaton.

Näyttelijän hiusraja on tavanomaista korkeammalla, hänen kulmakarvansa ovat tuuheammat ja leukaan on ilmestynyt partaa. Kuvansa hashtag-tunnisteissa Jennifer Garner paljastaa kuvan olevan peräisin vuodelta 2011.

Kyseessä oli erikoistehostemestari Rick Bakerin luoma maskeerauskokeilu elokuvaroolia varten. Tähti kuitenkin joutui jättäytymään pois roolista, sillä hän sai tietää olevansa raskaana.

Vuonna 2016 silloisesta aviomiehestään, Ben Affleckista eronnut Jennifer Garner nousi suuren yleisön tietoisuuteen Alias-agenttisarjan ansiota. Ensi vuonna hänet tullaan näkemään valkokankaalla elokuvissa Peppermint ja Love, Simon.