Suosikkijuontaja Juuso Myllyrinne laihtui 15 kiloa – teki ideastaan kännykkäsovelluksen

Digi Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Älypuhelinten aikakaudella tarjolla on valtava määrä sovelluksia, jotka lupaavat auttaa käyttäjiään laihduttamisessa ja muilla elämän osa-alueilla. Monet suomalaiset muistavat takavuosien radiotähdet Juuson ja Peltsin, joista vain Peltsi on yhä julkisuudessa. Nyt hän on julkaissut oman kännykkäsovelluksensa laihduttajille.

Juuso Myllyrinne laihdutti 15 kiloa itse keksimällään tavalla, jossa hänen ei pitänyt laskea tarkasti jokaista syömäänsä kaloria. Kun hänen ideansa toimi myös käytännössä, ryhtyi Juuso rakentamaan sen ympärille omaa sovellusta matkapuhelimiin. Näin syntyi GoodOrBad-sovellus Androidille ja Applelle.

– Keksin tehdä excelin, minne vain naputtelin, että oliko ruoka hyvä (elikkä siis tervellinen) vai huono. Tällä metodilla alkoi 2017 pitkästä aikaa lähteä painoa pois. Kesään mennessä kaverit alkoivat pyytää, että lähettäisin heille myös excelifilen. Tajusin, että ehkä tästä voi olla apua jollekin muulle, niin päätin huvikseni tehdä tästä tsysteemistä äppin, Juuso Myllyrinne kertoo Facebookissa.

Sovelluksen piti Myllyrinteen mukaan täyttää muutama edellytys, kuten olla erittäin nopea käyttää ja aiheuttaa lisäksi ryhmäpainetta kaverien kanssa. Mukaan piti saada myös kuvat, sillä ruoan kuvaaminen saa syömään tavallista terveellisemmin.

– Mietin aina, että mitä se tarkoittaa muuttaa elintapojaan, mutta nyt luulen, että ymmärrän. Pitää olla vain enemmän hyviä päiviä kuin huonoja päiviä. Hyvä > Huono = Success!, Juuso kirjoittaa.