Kummitus tönäisi Julia Robertsia hautausmaalla – karu pila videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Julia Roberts esiintyy ensi vuonna ilmestyvässä Ben is Back -elokuvassa. Nainen osallistui äskettäin newyorkilaisella hautausmaalla kuvattuun kohtaukseen. Yhtäkkiä kummitus tönäisi Robertsia.

America’s Star -lehdessä kerrotaan, että Ben is Back -elokuvassa päähenkilö Ben Burnsin äitiä esittävä Julia Roberts oli luullut, että tuotantoryhmä pilaili hänen kustannuksellaan. Koska hän ei nähnyt ketään ympärillään tönäisyn jälkeen, ajatteli hän asian olleen yliluonnollinen. Aave oli tuntunut todelliselta.

Ben is Back -elokuva kertoo vaikeuksissa olevasta Benistä, joka päättää palata jouluksi perheensä luokse. Julia Roberts esittää elokuvassa Holly Burnsia. Näyttelijöinä on myös Lucas Hedge, Kathryn Newton ja Alexandra Park, Green Valley News uutisoi.

https://www.instagram.com/p/Bdaqx2_FPdX/?taken-by=juliaroberrts