Miehet toistivat viikon toimitusjohtajien rutiineja – näin siinä kävi!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin on tutkittu, että menestyvät ihmiset aloittavat lähes poikkeuksetta päivänsä hieman eri tavalla kuin muut. He saavat paljon aikaan aamuisin jo ennen kuin suurin osa työssäkäyvistä ihmisistä on edes lopettanut torkuttamistaan. Nyt kolme miestä ottivat haasteen vastaan ja päättivät noudattaa toimitusjohtajien aamurutiineja viikon ajan.

Gadiel, Kane ja Ryann ovat tottuneet painamaan torkkua aamuisin, myöhästelemään ja jättämään aamiaisen syömisen välistä nukkuakseen pidempään. Tämän viikon aikana kaikki nämä huonoina pidetyt tavat saavat kyytiä, kun miehet alkavat hyödyntämään aamun varhaimpia tunteja tehokkaammin.

Uusiin iltarutiineihin kuului muun muassa iltasiivoukset, kylpeminen ammeessa kynttilän valossa ja filosofian tai runouden lukeminen. Miesten tuli mennä jo yhdeksältä illalla nukkumaan ja herätä neljältä aamuyöllä aloittamaan päiväänsä.

Aamurutiineihin kuului sähköpostin lukeminen, kotiaskareet, kuntoilu ja aamiaisen syöminen. Varhaiset herätykset olivat aluksi hankalia, mutta nopeasti miehet saivat huomata, että he alkoivat saamaan paljon enemmän aikaiseksi päivänsä aikana.