Nainen tatuoi kuolleen isoäitinsä viimeisen viestin – herää eloon älypuhelimella!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ottavat tatuointeja kuolleiden sukulaistensa muistoksi, mutta eräs chicagolainen nainen halusi muistaa isoäitiään muulla tavoin kuin muotokuvan tai tekstin muodossa. Hän tatuoitti itseensä hänen ääntä.

Sakyrah Angeliquen tatuointi esittää spektogrammia, eli äänen visuaalista ilmentymää. Kun sitä luetaan älypuhelimen Skin Motion -sovelluksella, kuullaan hänen isoäitinsä viimeinen ääniviesti hänelle kolmen vuoden takaa.

– Kuukautta ennen kuolemaansa isoäitini lähetti minulle ääniviestin, jossa hän toivotti hyvää syntymäpäivää, Angelique kirjoitti.

Skin Motion -tatuointien takana on losangelesilainen tatuointitaiteilija Nate Siggard. Tatuoinnit muodostavat ääniaaltokuvioita, joita voi skannata ne ääneksi muuttavalla sovelluksella. Uutisoimme soiviksi tatuoinneiksi kutsutusta ilmiöstä myös viime keväänä.