Realitytähti laihdutti 22 kiloa – joi aiemmin tuopillisia kermalikööriä!

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

27-vuotias Geordie Shore -realitysarjasta tunnetuksi tullut nainen Charlotte Crosby on ollut paljon esillä mediassa. Crosbyyn liittyvissä uutisissa on keskitytty suurimmaksi osaksi kaunottaren jatkuvasti muuttuvaan ulkonäköön, koska hän on muuttanut sitä melko paljon kauneusleikkausten avulla.

YouTube

Charlotte Crosby on saanut leikkausten ja merkittävän laihtumisen myötä oman itsevarmuutensa huippuunsa. Nyt hän on paljastanut millaisia ruokailutottumuksia hänellä aiemmin oli. Nainen kertoi Daily Mail -sivuston mukaan juoneena aina tuopillisia Baileys-kermalikööriä ja piiloutuneensa vessaan kolmen kerroshampurilaisen ja 20 kananugetin kanssa.

Charlotte Crosby on ruokavaliomuutosten ja liikunnan avulla pudottanut painoaan noin 22 kiloa. Nainen korosti This Morning -ohjelmassa vieraillessaan sekä unen että stressittömyyden tärkeyttä laihduttamisessa, koska painosta ja kuntoilusta stressaaminen laittaa heti jarrut päälle painon putoamisen suhteen.