Rihannan serkun murhasta epäilty pidätetty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihannan joulun vietto sai murheellisen käänteen hänen serkkunsa kuoleman vuoksi. Tavon Kaiseen Alleyne ammuttiin kuoliaaksi kotimaassaan Barbadoksella 26. joulukuuta.

Barbadoksen poliisit ovat sittemmin pidättäneet Shawayne Dashawn Williams -nimisen miehen murhasta epäiltynä. Barbados Today -lehden mukaan 23-vuotiasta miestä syytettiin keskiviikkona oikeudessa Alleynen ampumisesta.

Tuomioistuimen käsittelyssä kuultiin uhrin sisarta, Tanellaa, ja serkkua Noella Alstromia, joka on Rihannan kummitytön äiti. Murhasta epäilty Williams määrättiin tutkintavankeuteen 31. tammikuuta järjestettävään seuraavaan oikeudenkäyntiin saakka.

Tavon Kaiseen Alleyne kuoli sairaalassa ampumavälikohtauksen jälkeen. Hän oli ollut viettämässä joulun pyhiä perheensä ja sukulaisten kanssa vain tunteja aikaisemmin. Rihanna muisti serkkuaan Instagramissa koskettavien yhteiskuvien merkeissä.