Taylor Swiftin kiertueesta tulossa jättimenestys – lippujen hinta jopa 1 500 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift julkaisi marraskuussa uuden Reputation-nimisen albuminsa, minkä lisäksi hän on löytänyt myös uuden rakkauden alkaessaan seurustelemaan näyttelijä Joe Alwynin kanssa. Laulaja aloittaa uuden albuminsa tiimoilta maaliskuussa myös kiertueen, josta povataan jättimenestystä.

Daily Mail -sivuston mukaan keväällä alkava Reputation-kiertue näytti aluksi katastrofaaliselta flopilta, koska ensimmäisten päivien aikana yksikään konserttipaikka ei myynyt tapahtumaa loppuun. Lippujen huonon menekin syynä arveltiin olevan liian korkea hinta. VIP-liput maksavat 1.500 dollaria ja halvimpien lippujen hinta on 500 dollaria.

Nyt lipunmyynti on kuitenkin lähtenyt kunnolla käyntiin. 28-vuotiaan poptähden kiertueen myynti on noussut ensimmäisen viikon aikana jo 180 miljoonaan dollariin, minkä vuoksi siitä näyttääkin nyt tulevan naisen menestynein kiertue. Kiertue voi tuottaa tähdelle yhteensä jopa 510 miljoonaa dollaria.