Bella Hadid huippuseksikkäissä mainoskuvissa – mallina luksusmerkille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias malli Bella Hadid on nopeasti noussut yhdeksi mallimaailman tunnetuimmista kasvoista yhdessä isosiskonsa Gigin kanssa. Nyt Bella Hadid poseeraa upeissa kuvissa Giuseppe Zanottin uudessa mainoskampanjassa.

Bella Hadid on ehtinyt valloittamaan Victoria’s Secret -esiintymislavan jo kahdesti, minkä lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille vaate-, kosmetiikka-, ja urheilualan yrityksille. Nyt nainen pääsi toimimaan mallina Giuseppe Zanottin kampanjaan, jossa esiteltiin vuoden 2018 kevään ja kesän muotia.

Giuseppe Zanotti on italialainen suunnittelija ja samalla nimellä toimiva luksusmerkki, joka tekee lähinnä kenkiä, laukkuja ja koruja, mutta tuo toisinaan myyntiin myös nahkaisia asuja. Uusissa mainoskuvissa Bella esittelee upeita nahkasaappaita ja korkokenkiä, joiden lisäksi naisen yllä nähdään nahkainen body ja nahkatakki.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News