Kim Kardashian esitteli kurvejaan – tiukat pyöräilyshortsit korostivat takapuolta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu seksikkäästä tyylistään, jossa hän haluaa esitellä upeaa tiimalasivartaloaan. Nainen on kertonut vannovansa kurveja muotoilevien ja silottavien spandex-tukisukkahousujen ja alusvaatteiden nimeen. Nyt hänet nähtiin hieman sporttisemmassa tyylissä.

37-vuotias Kim Kardashian nähtiin Calabasasissa Kaliforniassa kun hän oli ollut poistumassa liiketapaamisesta. Nainen oli pukeutunut rentoon asuun ja valinnut ylleen löysän hupparin ja tiukat pyöräilyshortsit, jotka olivat väritykseltään siniharmaat.

Rennon tyylin kruunasivat tennissukat ja hänen aviomiehensä Kanye Westin suunnittelemat lenkkarit. Adidaksen YEEZY Desert Rat 500 -lenkkarit ovat niin uutta mallia, että ne saapuvat kauppoihin muiden ihmisten saataville vasta maaliskuussa.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News