Koirakaverukset asuvat vierekkäin – pyytävät toisiaan ulos leikkimään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat nauttivat omistajiensa seurasta, mutta toisinaan mikään ei voita sitä kun ne saavat leikkiä vapaina toisten koirakaverien kanssa. Eräs koirakaksikko on ystävystynyt ja koirien onneksi ne sattuvat asumaan kerrostalossa vierekkäisissä asunnoissa.

Videolla nähdään hellyttävä tilanne, kun Bella-nimisen koiran omistaja on huomannut, että koira on jotakin vailla. Bella on alkanut vinkumaan siihen tapaan naiselle, että omistaja on tiennyt heti kysyä koiraltaan ratkaisevan kysymyksen: ”Haluatko käydä katsomassa onko Pippa kotona?”.

Heti kun nainen avaa koiralleen oven, Bella juoksee Pippan asunnon taakse ja vinkuu niin, että naapuri kuulee koiran olevan oven takana. Bellan onneksi Pippa oli kotona ja omistaja päästi sen Bellan kanssa leikkimään.