Oman elämänsä MacGyver – mies teki ruohonleikkurista lumiauran

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa on nautittu talvisesta säästä. Osa ihmisistä tuskailee lumitöiden kanssa, koska suojasäällä märäksi muuttuva hanki on äärimmäisen raskasta työntää käsivoimin. Eräs mies keksi paremman ratkaisun.

Netissä leviää parhaillaan video, jolla nähdään lumiauraksi muuttunut päältä ajettava ruohonleikkuri. Mies on kiinnittänyt ruohonleikkurin keulaan 50-tuumaisen television pakkauslaatikon, ja työntää mallikkaasti pihaa puhtaaksi vekottimensa avulla. Aura ajaa asiansa.

Miehen onneksi hänen pihansa on tasainen. Ruohonleikkurin renkaissa ei välttämättä olisi tarpeeksi pitoa esimerkiksi mäkisessä maastossa suoritettavaan auraukseen. Keksintö on kuitenkin nerokas ja toimii ikäänkuin köyhän miehen versiona auraavalle traktorille.