Nyt treenataan alastomana! Kuntosali järjestää nakusessioita

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Julkkisten suosima Hanson Fitness -kuntosali sijaitsee New York Cityssa. Kuntosali on nyt noussut otsikoihin perjantaina järjestettävän urheilutapahtuman ansiosta. Salilla on mahdollisuus treenata alasti.

Hanson Fitness on järjestänyt kuntosalillaan poikkeuksellisen tilaisuuden alasti treenaamiseen. Yhtiön mukaan alasti kuntoileminen on terveellistä, sillä iho saa hengittää paremmin. Lisäksi kuntoilija näkee kehonsa tekemät liikkeet täydellisesti, kun vaatetus ei ole vartaloa peittämässä.

Alastomalla salitunnilla treenataan koko kehoa. Alastontreeniin voi osallistua pelkästään naisten tai miesten tunneille, mutta vaihtoehtona on myös sekatunteja. Business Insiderin mukaan Hanson Fitnessin järjestämä alastontunti on ensimmäinen laatuaan.