Blake Lively julkaisi ”meikittömän” selfien – fanit hämillään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias näyttelijätär Blake Lively tunnetaan parhaiten Serena van der Woodsenin roolistaan Gossip Girl -televisiosarjassa. Nykyään kaunotar on naimisissa 41-vuotiaan näyttelijän Ryan Reynoldsin kanssa ja pariskunnalla on kaksi tytärtä, James ja Ines.

Nyt hauskasta huumorintajustaan tunnettu nainen hämmensi sosiaalisessa mediassa seuraajiaan kuvalla, jossa nainen kertoi olevansa ilman meikkiä. Vanhassa vuonna 2007 otetussa kasvokuvassa näyttelijällä kuitenkin selvästi on meikkiä, minkä vuoksi fanit ovat olleet ihmeissään.

Blake Lively kirjoitti Instagram-kuvan yhteyteen: ”Tässä vielä meikitön selfie-kuva paketoimaan tämän vuoden”. Kuva ja kuvateksti olivat selvästi tarkoitettu sarkastiseksi vitsiksi, mutta vitsi taisi mennä monilta ohi. Useissa kommenteissa fanit ihmettelevät minkä vuoksi nainen väittää olevansa kuvassa ilman meikkiä, vaikka hänellä selvästi on silmissä ripsiväriä ja huulissa huulipunaa.

Just a little #makeupfree selfie to round out the year. #2007 #aunaturale 😳

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on