Gal Gadot huippuseksikkäänä – kaula-aukko kiinnitti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä hetkellä Palm Springs International Filma Festival -tapahtumaan on kokoontunut Hollywoodin tunnetuimmat näyttelijät ja elokuvatyöntekijät. Iltagaaloissa tähdet ovat loistaneet upeissa asuissa, ja moni näyttää panostavan erilaisiin tilaisuuksiin myös päivällä.

Nyt 32-vuotias näyttelijä Gal Gadot nähtiin Palm Springsissä Varietyn järjestämässä palkintogaalassa ja 10 Directors to Watch -brunssilla, jossa esiteltiin uusia nousevia ohjaajalupauksia. Nainen varasti huomion kuvausseinällä upeassa jakkupuvussaan, jossa oli yhdistelty sekä kirkasta pinkkiä ja tummanpunaista.

Harva uskaltaa yhdistää kahta rohkeaa ja kirkasta väriä samassa asussa, mutta Gal Gadot hoiti sen kuitenkin todella tyylikkäästi. Leveälahkeiset housut ja jakku olivat pinkit, mutta sydänmallinen yläosa hohti kirkkaan punaisena. Punainen väri sopi kauniisti myös naisen punattuihin huuliin.

Splash News
Splash News
Splash News