Kim Kardashiania syytetään juhlimisesta: ”En jättänyt poikaani yksin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin ja Kanye Westin kaksivuotias poika Saint West kiidätettiin sairaalaan keskiviikkona 27. joulukuuta juuri ennen uuttavuotta. Pojalla todettiin keuhkokuume, jonka takia hän joutui jäämään sairaalaan kolmen päivän ajaksi hoitoon.

Tuona aikana Kim Kardashianin on väitetty juhlineen, mikä ei naisen mukaan pidä paikkaansa. Kim Kardashianin ja Kanye Westin uudenvuodenaatto kului sairaalassa pienen Saint-pojan vuoteen äärellä.

Myöhemmin Kimin on kerrottu jatkaneen uudenvuoden juhlimista ystäviensä kanssa ja jättäneen poikansa yksin sairaalaan. Realitytähti raivostui heti ja oikaisi asian omalla Twitter-kanavallaan ennen kuin huhu sai siivet alleen.

Kim Kardashian julkaisi Twitter-kanavallaan: ”En jättänyt poikaani sairaalaan minuutiksikaan yksin. Olimme sairaalassa keskiviikosta lauantaihin. Uuttavuotta juhlittiin sunnuntaina ja ihmiset tulivat luoksemme kylään kun Saint oli jo nukkumassa. Älkää edes yrittäkö mitään, mikä liittyy lapsiini”.